Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lampard: «Δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν κόκκινη»

Lampard: «Δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν κόκκινη»

O Frank Lampard στον αγώνα του Σεπτέμβρη στo Stamford Bridge.

Με 10 παίκτες έμεινε η Chelsea στο πρώτο ημίχρονο του σημερινού αγώνα, με την Liverpool λόγω αποβολής του Christensen, με τον Frank Lampard να δηλώνει στο Sky Sports πως δεν είναι σίγουρος αν ήταν η σωστή απόφαση, να αποβληθεί ο Δανός.

Ο διαιτητής του αγώνα, Paul Tierney αρχικά είχε δείξει την κίτρινη κάρτα στον στόπερ των Μπλε, αλλά τον απέβαλλε μετά από χρήση του VAR.

Ο Frank Lampard ρωτήθηκε αν συμφωνεί απόλυτα με την αποβολή:

“ Όχι απόλυτα. Θα μπορούσε να δοθεί, θα μπορούσε και να μη δοθεί. ”

“ Εφόσον η κίτρινη κάρτα ήταν η αρχική απόφαση, νιώθεις πως θα πρέπει να είναι απόλυτα σίγουρο πως είναι κόκκινη, για να αλλάξεις την απόφαση. Δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν. ”

“ Δεν πρόκειται να καθίσω εδώ και να παραπονεθώ πολύ. Απλά ένιωσα πως θα μπορούσα και να δοθεί και να μην δοθεί. ”

Για τον αγώνα και την εμφάνιση της ομάδας του:

“ Για την ακρίβεια, σήμερα είμαι πιο χαρούμενος από ότι ήμουν στον αγώνα με την Brighton, γιατί κόντρα στην Brighton πήραμε τους τρεις βαθμούς και κάναμε μια ΟΚ εμφάνιση. ”

“ Νιώθω πως βρισκόμαστε στην προετοιμασία, γιατί δεν είχαμε μεγάλο χρονικό διάστημα, για να προετοιμαστούμε. ”

“ Σήμερα είδα το πνεύμα και την διάθεση από πολλούς παίκτες μας, τον Reece James, Kurt Zouma, ο Tomori όταν μπήκε και το κέντρο που έδωσε τα πάντα, για να κλείσει τα κενά. ” Είπε ο Lampard.

“ Παίξαμε ένα ημίχρονο με 10 παίκτες, αν δεν είχαμε κάνει το λάθος στο δεύτερο γκολ και είχαμε σκοράρει το πέναλτι, θα ήταν 1-1. Ξέρω πως αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο και δεν μπορώ να βασίζομαι σε αυτά, αλλά είναι η πραγματικότητα. ”

Οι Reds νίκησαν στο Λονδίνο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com